RestartYourLife-Coachprogramma

Dio

René is een onwijs fijne sparringspartner. Hij heeft mij op zeer pragmatische en doortastende wijze inzicht laten opdoen in mijn onbewuste processen en mechanismen die me er van weerhielden om mijn business verder op te bouwen. Door zijn scherpe analytische vermogen en betrokken wijze waarmee hij coacht, voor mij een betrouwbare partner waar ik met regelmaat in gesprek ga om mijn ontwikkelingen en uitdagingen mee door te spreken.

Ellen

Op aanraden van een goede vriendin, kwam ik bij René voor persoonlijke coachingsgesprekken. René heeft de gave heel goed te luisteren, om vervolgens, zonder oordeel, de juiste vragen aan je te stellen. Op een - voor mij - verrassende manier, zet hij je aan het denken over jezelf. Zo weet hij de essentie op te sporen waarmee je zelf weer verder kunt. Petje af. Voor mij heeft deze coaching echt het verschil gemaakt.

Hans

René is een zeer betrokken coach en sparringpartner en bovenal een bijzonder fijn persoon om mee te werken. René is in staat om jezelf in je eigen spiegel te laten kijken en je inzicht te geven in wie je werkelijk bent en waar je drijfveren en unieke kracht ligt. Een coachingtraject bij René zou ik daarom een ieder willen aanraden, die op zoek is naar een échte verbetering van zijn of haar leven.