RestartYourLife-Coachprogramma

Dio

René is een onwijs fijne sparringspartner. Hij heeft mij op zeer pragmatische en doortastende wijze inzicht laten opdoen in mijn onbewuste processen en mechanismen die me er van weerhielden om mijn business verder op te bouwen. Door zijn scherpe analytische vermogen en betrokken wijze waarmee hij coacht, voor mij een betrouwbare partner waar ik met regelmaat in gesprek ga om mijn ontwikkelingen en uitdagingen mee door te spreken.

Ellen

Op aanraden van een goede vriendin, kwam ik bij René voor persoonlijke coachingsgesprekken. René heeft de gave heel goed te luisteren, om vervolgens, zonder oordeel, de juiste vragen aan je te stellen. Op een - voor mij - verrassende manier, zet hij je aan het denken over jezelf. Zo weet hij de essentie op te sporen waarmee je zelf weer verder kunt. Petje af. Voor mij heeft deze coaching echt het verschil gemaakt.

Petra

René is een scherpe luisteraar, die binnen een mum van tijd helder heeft waar het om gaat. Hij vraagt veel en laat je zelf je antwoorden en oplossingen bedenken. Het resultaat is dat ik een goed beeld heb hoe ik de komende jaren nog leuker ga maken. Niet alleen op werkgebied, maar ook privé. De eerste concrete acties zijn al uitgevoerd, dus het blijft ook niet bij theorie. Bedankt René!